HANNAH              Beauty            clinic 
 
 

Microblading


Wat is microblading?
Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up.Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.  Het is minder definitief als permanente make-up, omdat het ongeveer 2 jaar blijft zitten.  Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. 

De behandeling
Voor de Phibrows microblading wordt een speciale pen gebruikt waar een naald ingezet wordt om flinterdunne haartjes te gepigmenteren die de wenkbrauw voller maken en tegelijk wordt, indien nodig de vorm gecorrigeerd. De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen. 

Technieken
Boldbrows en phibrows

Na de behandeling
Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

Resultaten
Mooie wenkbrauwen waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen naar de schoonheidssalon.