HANNAH              Beauty            clinic 
 
 

Phi-ion plasmalift

Wat is Phi ion plasma lift?
Het effect van een ooglift zonder operatie. Zeg botox en fillers maar snel vaarwel! Phi-ion plasmalift is de nieuwe methode die huidvezels samentrekt om al uw rimpels zichbaar te verminderen/verwijderen en toch uw eigen gezicht te behouden.

De behandeling
Phi Ion plasmalifti is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. De behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid. Dit veroorzaakt een samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Na de behandeling
De behandelde huid kan 2 dagen een lichte zwelling vertonen. Het is aan te bevelen om de behandelde gebieden te koelen met een icepack (koelkast temperatuur!) Dit doet u minimaal 20 minuten per keer gedurende de eerste 2 tot 3 dagen..  
Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Deze korstjes verdwijnen binnen een week. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Het is wel belangrijk dat de huid, na de behandeling, wordt beschermd met een zonnefactor 50.

De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden. 

ooglift hannah beautyclinic drachten phi ion academy
Phi-ion plasma lift huidverbetering drachten schoonheidssalon

Geschikt voor: ooglift schoonheidssalon drachten plasmalift