HANNAH              Beauty            clinic 
 
 

Wenkbrauwen

Microblading
Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up.Een techniek met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes.  Het is minder definitief als permanente make-up, omdat het ongeveer 2 jaar blijft zitten.  Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. 

De behandeling
Voor de Phibrows microblading wordt een speciale pen gebruikt waar een naald ingezet wordt om flinterdunne haartjes te gepigmenteren die de wenkbrauw voller maken en tegelijk wordt, indien nodig de vorm gecorrigeerd. De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen. 

Technieken
Boldbrows en phibrows

Na de behandeling
De genezing van microblading duurt ongeveer 2 weken. Er zullen kortsten ontstaan wat heel gebruikelijk is bij het zetten van een tattoo. Je mag tijdens de genezing niet aan de korsten zitten of krabben. De korstvorming is bij iedereen verschillend. Zo kan het bij de één wat langer duren en wat heftiger gaan korsten als bij de ander.
Zes weken na de eerste behandeling vindt de nabehandeling plaats. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!

Resultaten
Mooie, realistische wenkbrauwen waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen naar de schoonheidssalon. 

PowderBrows 
Powderbrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen die wordt uitgevoerd met een permanente make-up machine om een zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken. 
Deze behandelingsvorm is geschikt voor iedere huidtype die een zachte make-up look willen. 

De behandeling
Een powder brow behandeling zal worden verricht met uniek apparaat. De wenkbrauwen worden gepoederd om een ombre-look te creëren in plaats van individuele haarstreken. De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen. 
In tegenstelling tot conventionele permanente make-up bouwt de PowderBrows techniek de wenkbrauwen op met een speciale schaduwtechniek. 


Na de behandeling 
Een powder brows genezing lijkt erg op die van microblading. Het duurt ongeveer 10-15 dagen en verschilt ook per huidtype. Het is wel zo dat er bij powder brows minder touch up’s nodig is. Vaak hebben mensen 0 t/m 1 behandeling nodig.

Resultaten
Mooie wenkbrauwen, subtiel gekleurd met schaduweffect.