HANNAH              Beauty            clinic 
 
 

Wenkbrauwlift

Wat is browlifting; de wenkbrauwlift
Browlifting is een van de populairste schoonheidstrends sinds 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Browlifting werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. 

De behandeling
Eerst reinigen en ontvetten we de wenkbrauwen. Daarna borstelen we de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting en zetten we ze vast met een wateroplosbare lijm. Dit fixeert de haartjes gedurende de hele behandeling. Vervolgens brengen we de eerste vloeistof aan. Deze lotion zorgt ervoor dat de haartjes gelift worden. Als de eerste vloeistof voorzichtig verwijderd is, brengen we de tweede vloeistof aan. Deze zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van je brow lift. Daarna is het mogelijk om de wenkbrauwen te verven voor een nog voller effect. 

Na de behandeling
De sessie heeft 24 uur nodig om te fixeren. Het is dus ook niet aan te raden de behandeling kort voor het slapen te ondergaan. → Wrijf niet in de ogen direct na de behandeling → Geen water, oogcrème en make-up op de ogen de eerste 48 uur. 
Het is vereist om de wenkbrauwen 24 uur niet nat te maken, dit zorgt voor de de-activatie van de stoffen van de brow lift. Dus wanneer deze stoffen niet meer werken zakken je wenkbrauwen weer terug naar de natuurlijke staat. Als de 24 uur voorbij zijn kunt u weer alles met de wenkbrauwen doen. Probeer wel reinigingen en sauna's te vermijden.


wenkbrauwlift hannah beautyclinic schoonheidssalonResultaten
Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel, vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uitziet.